paylaşım (necil)

TEKNOLOJİ -ÜCRETSİZ YAZILIMLAR

”Google” Masaüstünüz için ”Hangouts” uygulamasını Daha Kolay Hale Getirdi,

2014-10-10_1529_001

Masaüstünde Hangouts’u kullanmak  kolay hale geldi.

. Google Chrome OS ve Windows için yeni Hangouts Chrome uygulamasını yayınladı.
BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

2014-10-10_1529

Bilgisayarınızda ne ile  uğraşırsanız uğraşın, mesajlarınıza hızlı ve kolay bir şelilde erişebilmeniz için pratik bir yöntem sunuyor.

Hangouts da Facebook Messenger’daki gibi Sohbet Kafaları içeriyor, yani sohbet ettiğiniz kişilerin küçük resimleri masaüstünün bir köşesinde sabit şekilde duruyor, böylelikle aktif şekilde sohbet ettiğiniz kişiden gelen mesajları anında görebiliyor, sohbet ekranına hızlı şekilde geçebiliyorsunuz. İsterseniz bu sohbet hkafaların görünmesini kapatabilirsiniz.

Uygulamanın kullanımı için bir tarayıcı penceresinin açık olması gerekmiyor, ancak yeni Hangouts Chrome uygulamasının kullanılabilmesi için Chrome arka planda çalışır durumda olmalı. Ayrıca Hangouts uygulaması sesli görüşme ve Google Voice  gibi özelliklere de sahip.

2014-10-10_1541

Apple cihazlarda ilk kez Hangouts

Arkadaşlarınız ve siz artık Apple cihazlarınızda birbirinize Google ile ileti gönderebilirsiniz. Hangouts; iPhone’da, iPad’de ve iPod Touch’ta harika bir şekilde çalışır. Uygulamayı indirin

Arkadaşlarınızın telefonunu çaldırın

Arkadaşlarınız o anda hangi cihazı kullanıyor olursa olsun video görüşmesi davetiyelerinizi alır. Bilgisayarlarının başında değillerse telefonları çalar. Böylece görüşmeye kolayca katılabilirler. Ayrıca, devam eden video görüşmelerine bir mobil cihazdan daha fazla kullanıcı da ekleyebilirsiniz.

Daha ilgi çekici görüşmeler yapın

Arkadaşlarınızın iletilerinizi ne zaman okuduğunu ve ne zaman yanıt yazdıklarını görün. Bir arkadaşınıza ulaşmaya çalıştığınız sırada arkadaşınız uygun değilse bile daha sonra bağlandığında bir uyarı görür, böylece görüşmeleriniz canlılığını korur.

Hangout’larınızdan herhangi birine kolayca geri dönün

Devam eden görüşmeleri farklı cihazlarda kolayca bulabilir ve kaldığı yerden devam ettirebilirsiniz. Ayrıca o muhteşem seyahat fotoğraflarından, evinizi özlediğinizde bir arkadaşınızın kendinizi iyi hissetmeniz için size yazdığı o güzel nota kadar, hakkında konuştuğunuz her şeyi yeniden canlandırmak için eski Hangout’larda gezinebilirsiniz.

Yorum bırakın

Information

This entry was posted on Ekim 10, 2014 by in Uncategorized.